EQuilibrium Maastricht

Yoga Vakantie

Yoga vakantie:17 t/m 24 augustus  

Voor liefhebbers van Yoga zoals jullie dat gewend zijn in de wekelijkse lessen van Jeannette, organiseren we deze zomer een heerlijke Yoga vakantie week in een 4*hotel.
Het hotel Das Sieben ligt prachtig tussen de Tiroolse bergen en heeft zeer mooie wellness en kuurfaciliteiten.

Wat bieden we aan?

2x per dag Yoga (voor het ontbijt en voor het avondeten)
De lessen worden aangeboden door 4 docenten:
Marina Carmans, Christina van der Goten, Natasja Smeets en Jeannette Verbooy. 

2 x een voordracht of workshop over een onderwerp betreffende Yoga/meditatie/filosofie door Kierty en Jeannette.
1x een massage van Jeannette (Abhyanga) of van Kierty (Tuina).

Een prachtige 1 of 2 persoonskamer op basis van halfpension

De prijzen voor deelnemers liggen tussen 1000 – 1500 p.p. afhankelijk van het soort kamer.

Docenten die meegaan zijn allen opgeleid aan het Vormingsinstituut voor Yogadocenten te Zolder.

Boeken kan via:
https://www.das-sieben.com/angebote/detail/yoga-woche/

Jeannette Verbooy-Tatipata

In my Yoga-classes I try to combine both knowledge and feeling about movements. It’s interesting to feel the effect of movements in our body and in our mind.  As a Yoga-teacher and also being a posture/excercise-therapist (Ubungstherapie Mensendieck) I love to coach Yoga-practitioners to find their own mild way of practising, whether you’ve got physical problems or not.

Yoga, Martial Arts and massaging (Abhyanga and relaxation-massage) are of great importance in my daily life but the most important thing is humor. So I invite you to my Yoga-class with a big smile!

See you soon, Jeannette

Christina Van der Goten – Laat de energie stromen, vind de kracht in jezelf :

Sinds 2011 geef ik in het Vormingsinstituut voor Yogadocenten te Zolder (België) zachte yogales aan mensen met pijn- en stressklachten.

Het beoefenen van yoga geeft mij de kracht om beter met de dagdagelijkse drukte/de hectiek om te kunnen gaan, Via yoga kan ik tot rust komen en mij herbronnen. Yoga laat mij toe om fysiek, mentaal en emotioneel sterk(er) te staan in het leven. Yoga brengt mij dichter bij wie ik echt ben. 

Graag laat ik je dit laten mee-ervaren. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, jong en oud, soepel of minder soepel. Tijdens de lessen gaan we met zachtheid en zorg te werk – met aandacht voor het lichaam en de adem.

Mijn naam is Natasja Smeets-Hendriks

Ik hoop u te mogen begroeten tijdens de yogaweek in Das Sieben.

Ik heb zelf vroeger fanatiek gesport (hardlopen) en heb in yoga een fijne tegenhanger gevonden.  Vooral in het begin had ik moeite om tijdens een yogales ‘stil’ te liggen en om ‘na te voelen’, maar na een tijdje vond ik het heerlijk en was ik verkocht! Met veel plezier in mijn hart draag ik dit dan ook graag over.

Ik verzorg mijn lessen met enthousiasme, zachtheid, diepgang en ontzettend veel plezier! Tijdens een niet prestatie gerichte yogales, probeer ik een sfeer van rust en sereniteit te creëren. De focus licht in herstellen van contact met het lichaam,  eigen grenzen ontdekken en accepteren, de aandacht naar binnen leren brengen en leren voelen welk effect de asana’s hebben op uw lichaam en mentaal.

Hallo,

Mag ik mij even voorstellen.Mijn naam is Marina Carmans.  Ik ben gehuwd en heb 2 volwassen zonen.In mijn zoektocht naar meer rust en ontspanning ben ik in contact gekomen met Yoga en meditatie.  Het weldadige effect dat ik hiervan ondervond heeft ervoor gezorgd dat ik de docentenopleiding in de Hatha-yoga volgde en in 2009 mijn diploma ontving.

Naast het ontspannende element ondervond ik op fysiek vlak ook een steeds grotere positieve vooruitgang (o.a. voor nek- en rugklachten). Voel ik mij een dagje niet al te best; na een uurtje op de yogamat is dat gevoel meestal snel verdwenen.  Yoga helpt mij als het ware om zowel mijn lichaam en geest terug in balans te brengen. Al die fantastische voordelen wil ik dan ook graag met jullie delen.

Namasté, Marina