EQuilibrium Maastricht

Levy Tatipata

Waar kom ik vandaan?

Mijn naam is Levy Tatipata en ik ben momenteel werkzaam als sportinstructeur op verschillende locaties.

Hiervoor heb ik een kantoorbaan gehad waarbij ik van acht tot vijf werkzaam was achter een computerscherm en last kreeg van mijn heupen en schouders.  Ik trainde toen al 15 jaar met gewichten en deed veel aan fitness.
6 jaar geleden kwam ik in contact met de oosterse Martial Arts, de Wushu, massages en Tai Chi en is mijn visie op sporten en beweging breder geworden.

Door deze nieuwe inzichten ben ik anders gaan trainen en heb ik manieren gezocht om mijn coördinatie, beweging, postuur, rust, ontspannenheid en attitude naar het sporten toe te verbeteren.

Ik heb één zomer de gelegenheid gekregen om een klein groepje mensen te mogen begeleiding in de Tai Chi en dat is me zo goed bevallen dat ik daar mijn werk van heb gemaakt.


Wat kan ik?
Ik bied ontspanningsmassages, personal training en groepslessen aan.


Wat kan ik voor U betekenen?

De massages zijn bedoeld om mensen te helpen ontspannen.

Bij de personal training gaan we samen bekijken welke aanpak het beste bij jou past en stemmen we de training af op jouw wensen en kunnen. We gaan werken aan jouw fitheid en gezondheid.

De groepsles, Inner Strength, bestaat uit een combinatie van kracht- en conditie-trainingen waarbij gebruik wordt gemaakt van martial arts oefeningen, Kettlebells en Dumbbells.

Mijn doelstelling is om mensen sterker te maken. Zowel mentaal als fysiek.