EQuilibrium Maastricht

Zelfverdediging voor vrouwen

Wat is het?

‘Zelfverdediging voor vrouwen’ zijn lessen die helpen om vrouwen meer in hun eigen kracht te laten staan. Dit houdt in dat we bijvoorbeeld in het eerste deel van de les oefeningen doen om ons lichaam sterker te maken en ook onze balans te verbeteren.  Daarnaast wordt er ook naar de mentale houding gekeken en leren we hoe we sterker in het alledaagse leven kunnen worden. In het tweede deel van de les leren we effectieve zelfverdedigingshandelingen, zoals bijvoorbeeld hoe je uit een bepaalde grip komt, wat je kunt doen als iemand je bij je haar pakt en nog veel meer andere dingen!

 Wat is het resultaat van deze training?

Het resultaat van deze cursus is dat je leert om in het dagelijks leven sterker te staan, maar ook wat je in uitzonderlijke situaties kunt doen om jezelf (en anderen) te verdedigen.

Wanneer?
Opgelet! Momenteel bieden wij GEEN lessen zelfverdediging aan. Zodra deze weer van start gaan zal dit aangekondigd worden via de website en de social media.

  • Dinsdag
    16:00-17:00 uur
    20:00-21:00 uur
  • Check ook onze agenda.


Praktische informatie

Fysieke kracht of sportieve achtergrond is bij deze cursus niet nodig, de wil om te leren en soms om jezelf te lachen wel. We zijn een open groep waar iedereen welkom is en die de grenzen van de ander respecteert.

We trainen in sokken of op blote voeten. Neem kleding mee waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

Kom een keertje langs voor een gratis proefles!