EQuilibrium Maastricht

Coronamaatregelen

Wat doen wij binnen EQuilibrium Maastricht om het corona virus tegen te gaan?

Online les
Ten eerste bieden we de mogelijkheid om online via Zoom (live video verbinding) lessen te volgen. Daarnaast zijn er een aantal lessen 24/7 beschikbaar via de website, hiervoor kan u zich apart inschrijven.

Live lessen op locatie.
Zolang de maatregelen het toelaten geven we een aantal LIVE lessen op locatie. Deze vinden niet plaats in de EQ-dojo maar in de grote zaal van het het stichtingsgebouw waarin de dojo gevestigd is. Deze zaal bied meer ruimte waardoor we beter afstand kunnen houden van elkaar.

Mondkapjes
Binnen de stichting geld een mondkapjes plicht. Zodra de leerlingen op hun yogamat of aangewezen plaatsje zijn mag het mondkapje afgenomen worden. Moet een student even van zijn of haar plaatsje af om bv naar het toilet te gaan dan moet de mondkap weer op.


Luchten/ventilatie
Voor en na elke les word de ruimte grondig gelucht. Tijdens de les staan er ramen open en bij goed weer ook de deuren zodat er altijd frisse lucht aanwezig is.
Studenten word gevraag zo kort mogelijk voor de les te komen en zo snel mogelijk na de les het gebouw weer te verlaten, dit voor een goede doorstroom.Materiaal
Iedere student brengt zoveel mogelijk eigen materiaal mee. Wij zorgen ervoor dat het materiaal wat wij aanleveren aan de studenten ontsmet word en tijdens de les niet gedeeld word met andere student

Schoonmaak en desinfectie
Natuurlijk word er voor en na de les goed schoongemaakt zo is er extra aandacht voor contact punten. Toilet gebruik is mogelijk maar moet altijd gemeld worden zodat we ook hier de hygiëne standaard kunnen behouden. Alles word met speciale schoonmaakmiddelen gereinigd.Controle
We vragen elke student voor deze het gebouw binnenkomt het te melden als deze klachten heeft die op het corona virus kunnen wijzen. Studenten die ziek zijn of klachten hebben vragen we thuis te blijven ze zullen ook geweigerd worden om deel te mogen nemen aan de les.

Het stichtingsgebouw/de locatie voert zijn eigen controles uit met zijn bezoekers en medewerkers.

We vragen geen extra kosten voor de live lessen. Helaas is het wel zo dat we door de extra maatregelen meer kosten moeten maken. Daarom staat er bij elke les een “zorg voor elkaar“ potje waarvan de opbrengst gaat naar reinigingsmateriaal om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen.

Elke maandag brengen we de wekelijkse nieuwsbrief uit. Omdat ontwikkelingen zich snel opvolgen en momenteel niet alles te plannen is houden we zo iedereen op de hoogte van het programma van die week. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de website.

Mocht je vragen hebben of is er iets onduidelijk mail ons via:
info@eqmaastricht.nl

Bedankt voor het volgen van de richtlijnen,
we wensen iedereen veel gezondheid, kracht en ontspanning toe,

Het EQ-Team