EQuilibrium Maastricht

Alice

Waar kom ik vandaan?

Hallo, mijn naam is Alice Wellum. Mijn achtergrond is in psychologie (MA) en het onderwijs (docent hoger onderwijs). Hiernaast leer ik sinds meer dan 10 jaar met plezier krijgskunst o.a. Wu Shu, Kung Fu en Tai Chi. Naast krijgskunst ben ik ook opgeleid in het geven van massage, die als doel hebben het lichaam sterker te maken.


Wat kan ik?

Binnen EQ Maastricht geef ik massages en lessen zelfverdediging voor vrouwen. De massages zijn gericht op de mens zelf, in overleg met de cliënt. Het gaat hier vooral om sport- en ontspanningsmassages, deze helpen om het lichaam en de geest tot rust te brengen. Hierdoor ontstaat focus en ruimte, wat weer helpt om een nieuwe kijk en gevoel op het leven te krijgen.

In mijn zelfverdedigingslessen leren vrouwen om meer in hun eigen kracht te staan. We leren ook effectieve technieken voor verdediging in het dagelijks leven of in uitzonderlijke situaties.

De massages en de zelfverdediging combineren mijn kennis van het menselijk lichaam. Hiernaast staat bij elke les of massage die ik geef, de mens zelf centraal. Dit helpt de effecten van de lessen of massages te verdiepen zodat deze langere tijd effectief blijven.


Wat kan ik voor u betekenen?

Misschien wilt u sterker in uw lichaam staan, zowel in uw werk als thuis.  Misschien bent u toe aan ontspanning. In ieder geval bent u hartelijk welkom voor een proefles of een massage!