EQuilibrium Maastricht

Bewegingscoach

Coaching op het gebied van beweging bij Jeannette.

In mijn beroep als oefentherapeut Mensendieck ben ik altijd bezig geweest om de mensen te coachen op het gebied van bewegen. Bewegingen uit hun dagelijkse arbeid en bewegingen in hun sportieve bezigheden.

Tijdens mijn opleiding tot Yogadocent ben ik veel mensen tegen gekomen die door het vele oefenen steeds terugkerende klachten/blessures kregen. Vaak konden deze problemen simpel opgelost worden door een stukje (anatomische) kennis van het lichaam.

Door mijn oefentherapeutische achtergrond in te zetten tijdens de Yogalessen die ik zelf kreeg, en later ook in mijn eigen groepen, merkte ik dat het oefenen veel minder problemen en blessures veroorzaakte.

Mocht je vastlopen in je Yoga beoefening of andere sportieve bezigheden, dan kan ik je wellicht helpen door op het gebied van bewegen anatomische kennis en ervaring te delen en kunnen we samen op zoek gaan naar mogelijke oplossingen.

Consult

  • van 30 minuten kost 30 euro.
  • van 60 minuten kost 60 euro.
  • neem jezelf mee en een handdoek.
  • gemaakte afspraken mogen tot 24 uur van te voren geannuleerd worden en anders worden deze in rekening gebracht .
  • als je een aanvullende verzekering hebt, dan is er een vergoeding mogelijk voor oefentherapie Mensendieck. Check zelf de polis na onder ’ongecontracteerde paramedische zorg’.