EQuilibrium Maastricht

Tai Chi vakantie

20 t/m 25 juli organiseren EQ and friends in samenwerking met 4* hotel Das Sieben een Tai Chi vakantie in Oostenrijk.
Deze vakantie is zowel voor mensen die nooit eerder Tai Chi beoefend hebben als mensen met ervaring.
Het hotel Das Sieben ligt prachtig tussen de Tiroolse bergen en heeft zeer mooie wellness en kuurfaciliteiten.

Wat bieden wij aan?

5 nachten incl half pension (incl ontbijtbuffet en 5 gangen menu)
10 x Tai-Chi Training
2 x voordracht of workshop over Tai Chi

De Tai Chi lessen worden gegeven door 4 leraren die hun opleiding bij Kierty Verbooy gevolgd hebben, waaronder Alice Wellum en Christopher Rieder.

Boeken en meer informatie via:
https://www.das-sieben.com/angebote/detail/tai-chi-tage/

Hallo, mijn naam is Alice Wellum.

Mijn achtergrond ligt in de psychologie (MA) en het onderwijs (docent hoger onderwijs). Daarnaast beoefen ik meer dan 15 jaar met plezier krijgskunst o.a. Wu Shu, Kung Fu en Tai Chi o.l.v. Kierty Verbooy.

Momenteel ben ik werkzaam voor de Universiteit van Maastricht daarnaast bied ik massages aan en geef ik les binnen EQuilibrium Maastricht. De massages zijn gericht op de mens zelf, deze helpen om het lichaam en de geest tot rust te brengen. Hierdoor ontstaat focus en ruimte, wat weer helpt om een nieuwe kijk en gevoel op het leven te krijgen.

Tai Chi is iets wat mij veel ruimte en rust geeft. De balans die ik daaruit haal heeft een meerwaarde in mijn dagelijkse leven. Graag deel ik deze ervaring met andere mensen.

Das Sieben is een prachtige locatie om samen Tai Chi te mogen beoefenen. Ik kijk ernaar uit om deze ervaring met je te delen!

Hallo, mijn naam is Chris.

Ik ben al vroeg begonnen met sporten o.a. schermen, breakdance en volleybal. Ondertussen train ik al meer dan 15 jaar Tai Chi en Wu Shu o.l.v Grootmeester Kierty Verbooy, daar heb ik een paar jaar geleden mijn meestergraad behaald. Op verschillende locaties verzorg ik Tai Chi, Mindfulness en WuShu lessen.

In 2008 ben ik cum laude afgestudeerd in de Master
Geestelijke Gezondheidskunde aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens mijn studie heb ik ook de opleiding tot Mindfulness leraar en Psychotherapeut afgerond.

Het is bijzonder hoe je kunt leren om met je lichaam je geest te ondersteunen voor een betere gezondheid, rust en levensvreugde. Dit tracht ik ook over te brengen tijdens mijn lessen.

De Tai Chi dagen zijn een mooie gelegenheid om samen in de wereld van de Tai Chi te duiken en te ontdekken wat het voor jou kan betekenen.

Tot ziens in Das Sieben!