Ontspannings massage

Ontspannings massage

Naast een actief leven hebben je lichaam en geest ook ontspanning nodig. Dit kan je doen door te mediteren, yoga te beoefenen of juist een heerlijke wandeling te maken. Een massage is ook een goede manier om tot rust te komen, zowel lichamelijk als geestelijk.

De spieren in je lichaam zijn constant aan het werk en slaan een heleboel overtollige spanning op waardoor het wel eens stijf kan aanvoelen en in sommige gevallen zelfs helemaal vast zit. Deze spanningen kunnen door een juiste manier van masseren minder worden waardoor het lichaam minder stijf en pijnlijk aanvoelt.

Praktische informatie:

Ontspanningsmassages zijn mogelijk met of zonder olie. We masseren normaal zonder olie door de kleren heen, maar als je aangeeft dat je liever met olie gemasseerd wilt worden passen we dit aan.

Net zoals bij al onze individuele sessies nemen we eerst de tijd voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek helpt om elkaar beter te leren kennen en zo kunnen wij beter bepalen welke aanpak het beste bij jou past. Op deze manier blijft de werking van de massage nog langer in je lichaam aanwezig.

Handdoeken en benodigdheden voor de massage zijn al aanwezig. Je hoeft alleen jezelf mee te nemen.

Alice en Levy bieden ontspanningsmassages aan. Je hebt dus de keuze tussen een mannelijke of een vrouwelijke masseur.