Hatha Yoga

Hatha Yoga

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hatha Yoga

18 februari 2020@18:30 - 19:45

Hoe zien de EQ-Yogalessen er uit?

Als je wilt beginnen met Hatha – Yoga is het goed om je lichaam er eerst aan te laten wennen. We nemen veel tijd om het lichaam ‘los’ te maken met kleine dynamische oefeningen. Daarnaast leren we het lichaam om de adem meer ruimte te geven en te gunnen.

Dan komt er een liggende aandacht/ontspannings-oefening, waarin de mind/geest getraind wordt (om niet in slaap te vallen : ).

Vervolgens maken we kennis met verschillende asana’s, dit is Sanskriet voor Yoga-houdingen. Als je al een tijdje bezig bent met Yoga heb je geleerd om met een minimum aan spanning in de asana’s te kunnen blijven en gebruik te maken van de adem, de aandacht en de tijd om deze asana’s te kunnen uitvoeren als meditatieve houdingen.

We sluiten meestal af met een zittende meditatiehouding, waarin we de aandacht, de adem of een klank gebruiken om tot meditatie te kunnen komen.

Aan deze les kan iedereen meedoen, beginners en gevorderden.
Wil je je aanmelden voor een proefles? Stuur een mail naar: info@eqmaastricht.nl

10-rittenkaart
Bij EQuilibrium Maastricht kunt u een 10-rittenkaart kopen. Deze kaart kunt u gebruiken voor al onze groepslessen. Alle lessen die bij ons in de dojo gegeven worden, maar door andere leraren of scholen worden verzorgd hebben hun eigen tarieven. Daarvoor moet u contact opnemen met desbetreffende leraar of school.

U bent natuurlijk van harte welkom om bij ons 1 gratis proefles te volgen. Tot gauw!

Gegevens

Datum:
18 februari 2020
Tijd:
18:30 - 19:45
Evenement Categorieën:
,