Try Out Online Yoga voor beginners

Try Out Online Yoga voor beginners

57 students

Namaste!
Welkom bij deze online EQ-yoga cursus voor beginners, een echt cadeau voor jezelf.
Yogadocente Jeannette helpt je graag verder tijdens verschillende lessen. Natuurlijk is het volgen van online lessen anders dan wat de meeste yoga leerlingen gewend zijn. Maar in de huidige tijd heeft het zeker zo zijn voordelen. Yoga vanuit de comfort van je huis.

Wat fijn dat je met ons meedoet met de try out van de online yogalessen. We zijn zeer benieuwd
naar je ervaring en hopen dat je dat ook met ons wilt delen!
Verschillende dingen hebben ons gemotiveerd om dit met jullie samen te doen:
  1. Contact met jullie houden. We weten dat het voor sommigen onder jullie echt een heel moeilijke tijd is met zware beproevingen. Door in contact met elkaar te blijven kunnen we deze periode hopelijk wat ‘lichter’ voor ons allen maken.
  2. We hopen jullie te inspireren om zelf thuis te oefenen. Of het nu Inner Strength is of Yoga of Tai Chi….het maakt niet uit. Thuis oefenen brengt een stukje discipline/structuur met zich mee, bewegen is gezond en voelt gewoon lekker om te doen. Het brengt een stukje rust terug in je dagelijks leven en het geeft een positieve impuls aan je immuunsysteem.
  3. Als zzp-ers zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om ons inkomen zelfstandig te genereren zonder afhankelijk te hoeven zijn van de maatschappij. Ik geloof dat dat ondernemingszin heet. Nu, zin om nieuwe dingen te leren hebben we in ieder geval : ) Fijn dat jullie het ook aandurven.
  • introductie

    Daar zijn we dan in het digitale tijdperk. We proberen het je zo makkelijk mogelijk te maken maar vragen je tegelijkertijd voor begrip aangezien we nog in ontwikkeling zijn. We maken gebruik van verschillende hulpmiddelen om alvast bekend te raken met deze zaken kan je het beste ``hoe werkt het`` lezen.Hoe gaat het nu in zijn werk voor de Yogalessen: De lesopbouw is niet helemaal hetzelfde als in de dojo, maar is wel vergelijkbaar: 1. Aanvang van de les (audio – 8 min.) 2. Kriya voor hoofd en ogen (audio – 4 min.) 3. 30 min les live online via een Zoom verbinding, waarin we beeldcontact hebben en kunnen praten indien nodig. In deze 30 minuten gaan we samen oefenen en werken we toe naar 1 â sana. 4. Ontspanning (audio - ? min.) De volledige lesduur in dus ongeveer 1 uur. Elke week is er een andere â sana: de â sana van de week (tekst en uitleg waarom we kiezen voor deze specifieke â sana zal ook ergens komen te staan). De audio’s blijven hetzelfde (op langere termijn komt hier ook verandering in). De 30 minuten-les is ook nog te vinden op video zodat jullie dit zelf thuis kunnen herhalen op een ander tijdstip. Wat heb je praktisch nodig?: 1. Pc/laptop/ipad/iphone/android met een goede camera en geluidskwaliteit. 2. Persoonlijk e-mailadres. 3. Verbinding via Zoom: jullie ontvangen nog een handleiding hiervoor. 4. Matje of tuinstoelkussen voor de liggende oefeningen. 5. Beetje ruimte voor de staande oefeningen. 6. Stoel/kruk of meditatiekussen voor de zittende oefeningen. 7. Zin om samen te oefenen. Namasté, Jeannette & het lerarenteam van EQuilibrium Maastricht

Instructor

Gratis