EQ-Ladies Day voor Pink Ribbon

Meer informatie over de actie is te vinden op de officiële actiepagina van Pink Ribbon. De actie blijft tot nog zeker eind november online.
www.actie.voorpinkribbon.nl/actie/equilibrium-maastricht


GRATIS Entree van 10:00 tot 18:00 uur

EQuilibrium Maastricht zet zich in voor Pink Ribbon door een Ladies Day te organiseren op zaterdag  6 oktober  i.s.m. Stichting Moetiara Maloekoe. Tijdens deze dag zamelen we geld in d.m.v. het geven van verschillende workshops op donatie basis. Denk aan Yoga, Zelfverdediging voor vrouwen door vrouwen, Tai Chi en nog veel meer, daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden voor de dames om zich te ontspannen door bijvoorbeeld ontspanningsmassages, het bezoeken van het mini-marktje en er zijn hapjes en drankjes om er een geslaagde en gezellige dag van te maken.

In de praktijk komen we veel vrouwen tegen die met de gevolgen van borstkanker te maken hebben. Hun verhalen zijn vaak inspirerend en soms ook confronterend, zeker als je weet dat 1 op de 7 vrouwen ermee te maken krijgt. Naar ons idee zijn dat er teveel en daarom zetten we ons graag in voor het goede doel!

De officiële actie pagina is te vinden via de website van Pink Ribbon. Klik hier om naar de actie pagina te gaan.
Wil je op de hoogte blijven van de actie? Volg ons dan op Facebook en meld je aan voor het FB event, dan weet je zeker dat je de laatste updates ontvangt. Mocht je niet kunnen wachten tot 6 oktober met doneren, dan staat er alvast een donatie-potje in de EQ-dojo voor je klaar. Liever online doneren? Dat kan via de actiepagina.

Wij hopen op een geslaagde dag met een mooi eindbedrag voor Pink Ribbon. Alle dames zijn zaterdag 6 oktober van harte welkom in de EQ-dojo en het Stichtingsgebouw van Moetiara Maloekoe. Ben jij erbij?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.